order zithromax
Vedlikehold av balkonger/inngangsparti oppdatert 11/10/19
Hjem Nyhetsarkiv Vedlikehold av balkonger/inngangsparti oppdatert 11/10/19
Vedlikehold av balkonger/inngangsparti oppdatert 11/10/19 PDF Skriv ut E-post
onsdag 08. mars 2017 19:35


               Informasjon om nødvendig vedlikehold av balkongene på rekkehusene!  

 

Da er fasaden på balkongsiden er ferdig malt og gulvet tilhørende balkonger i 2. etg byttet . Balkongene har nå fått nye gulv som er av impregnert trevirke. Dette produktet er nå mettet med fuktighet, så noen form for overflatebehandling i 2019 er ikke å anbefale. Impregnert tre er teknisk sett ett holdbart produkt som ikke trengs vedlikehold med det anbefales på det sterkeste å ikke bruke heldekkende gulvbelegg som f.e kunstgress eller uteteppe som stenger for luftsirkulasjon, reduserer naturlig tørking og holder fuktighet inne .Ubehandlet trykkimpregnert tre vil etter hvert miste sin grønnfarge, og vil få en naturlig gråfarge .Når man ofte velger å overflatebehandle treet, er det hovedsakelig av estetisk hensyn. Ved bruk av god olje eller en vanntynnbar beis, kan du utsette gråning og velge en farge som du selv liker. Jevnlig vedlikehold reduserer oppsprekking og flising av overflaten. Hvis du velger å bruke en olje, så anbefalt å bruke et produkt som inneholder soppmiddel. Sjekk med de som jobber i malingsbutikk for ytterligere veiledning eller kontakt styret for utlevering av behandlings produkt.Inngangsparti (rekkehus):

Informasjon om nødvendig vedlikehold av trapp/tregulv ved inngangsdør i første etasje på rekkehusene.

Gulvbordene i de fleste oppgangene har nådd sin tekniske og estetiske levetid og skal fornyes. Siden tilstanden i de ulike oppgangene er varierende skal alle planker skiftes ut mot impregnerte terrassebord for å oppnå optimal levetid og minimalt vedlikeholdsbehov. Tilstanden på reisverket under bordplatene kan kun vurderes når gulvbordene er fjernet og derfor er det vanskelig å si eksakt hvor lang tid arbeidet kommer til å ta på den enkelte adresse. Dersom det blir behov for større/tidskrevende oppgaver ved fjerning av gulvet vil midlertidig overgang bli montert. Andelseiere vil bli informert  før arbeidene starter i på deres adresse slik at oppgangene kan ryddes og være klare til snekkerne kommer.

Oppstart :

Ravnåsveien 7A mot Ravnåsveien 7E status : ferdig

Ravnåsveien 9A mot Ravnåsveien 9K   - ferdig

Ravnåsveien 17A mot Ravnåsveien 17N-   ferdig

Hallagerbakken 8A mot Hallagerbakken 8J-  ferdig

 (ekstra grunning ved sagepunktene og maling  av sidestolper blir utført sommer 2020 derfor noen form for overflatebehandling i 2019 er ikke å anbefale


Informasjon til beboere i andre etg. rekkehus

 

Trappene opp til andre etasje i rekkehusene skal utbedres for å øke sikkerheten og forlenge levetiden på trappekonstruksjonen. Det vil bli montert trappeneser i aluminium på eksisterende trinn.Disse vil beskytte trappekanten og virke sklihemmende. Trappenesene er rustfrie og skrues til hvert enkelt trappetrinn. Prosjektet utføres som et HMS-tiltak og delvis støttes av Oslo Kommune. Arbeidene vil bli utført i løpet av perioden september–oktober 2019.

 
 

                       

                     Alle balkongene i blokkene  er ferdigstilte og kan brukes.

Antennen eller dets festeanordning må ikke monteres i husveggen, balkongkonstruksjon eller fasade-elementer.Ingen inngrep i balkongenskonstruksjoner er tillatt uten skriftlig godkjennelse fra styret .Legging av  flytende (ikke tilfestet:limt,spikret,skudd eller på noen måte fastlåst ) gulvbelegg er tillatt.

 

 

 Mvh

Styret