Flytte hit?

Vurderer du å flytte til borettslaget? Hurra!

Her er en informasjon som kan være nyttig når du er på jakt etter ny bolig. Ta gjerne kontakt med styret på styret@skovbakken.no hvis det er noe du lurer på.

Se også beboer-siden for praktisk info ved innflytting.


Barnehage og skole

Borettslaget sokner til Hallagerbakken barneskole og Holmlia Ungdomsskole.

Det er flere barnehager i nærområdet, men majoriteten av barna i borettslaget går på Sloreåsen barnehage. Mesteparten av barna som går i denne barnehagen sokner også til Hallagerbakken skole.

Sloreåsen barnehage er rett ved bussholdeplass for ekspressbuss til Oslo sentrum, og det er kort vei videre til Hauketo togstasjon (som har noen flere avganger enn Holmlia Stasjon).


Butikker og tjenester

Det er gangavstand til Holmlia Senter. Her finnes en rekke butikker og spisesteder. Rett ved finnes også Kiwi. Legekontorer finnes bl.a. i samme bygg som KIWI og helsetjenesten har kontorer på Holmlia Senter.

Holmlia Senter har også en god grønnsaksbutikk med en rekke internasjonale matvarer.

Rett sør for borettslaget er det en søndagsåpen Joker.


Turområder

En rask nedoverbakke fra borettslaget finner du Hvervenbukta. En av Oslos flotteste strandområder, med grillområder og servering fra Anne på Landet. Om sommeren går det buss direkte fra Sloreåsen bussholdeplass til Hvervenbukten.

Med 79-bussen fra nordsiden av borettslaget kommer du raskt til Skullerud med skiløyper og Østmarka.

Ca. 1 km fra borettslaget ligger Søndre Aas Gård, med fritidstilbud for barn og unge, i tillegg til dyr som kan besøkes.


Transportmuligheter

Det er gangavstand til Holmlia Stasjon. Herfra går det en rekke tog- og bussavganger. Det er også gangavstand til Sloreåsen bussholdeplass hvor 80E går direkte til Oslo Sentrum.

Borettslaget har to bussholdeplasser tilknyttet borettslaget:

Flere av våre beboere sykler langs Mosseveien. Med elektrisk sykkel tar det ca. 30 minutter til Oslo Sentrum.


Bil og parkering

De fleste boliger i borettslaget har parkeringplass for bil i ett av parkeringshusene. De som ikke har fast plass, kan leie plass ute hvis det er ledig.

Det er egne gjesteparkeringsplasser tilknyttet begge parkeringshusene.

Samtlige parkeringsplasser har ladepunkt for el-bil fra Ohmia.

Bilkollektivet disponerer to faste plasser ute på borettslagets parkeringsplass. Disse kan benyttes av Bilkollektivets medlemmer.


Sosiale medier

Beboere i borettslaget har en egen Facebook-side som bl.a. benyttes til å informere om arrangementer i nærmiljøet og ting som gis bort eller selges billig.

Det er i tillegg en egen side på Facebook for gi bort, kjøp og salg på Holmlia.